Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Ključi do uspeha in sreče

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 22 cm
Strani:
305
Vezava:
24,00 
9789616804691
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja

Pionirji gibanja za razvoj človeških zmožnosti, motivacijski govorniki in pisci literature za samopomoč, ki vam jih predstavljamo v knjigi , so nam zapustili neprecenljivo dediščino - večno uporabne modrosti in navodila za samouresničitev, družinsko in poklicno srečo ter uspeh na katerem koli področju.
Univerzalni ključi do uspeha in sreče so pozitivne misli in dobro načrtovanje. Naredite lahko vse, kar si zamislite, če le verjamete v svoj uspeh in ukrepate.

Morda ne boste takoj prepoznali nekaterih avtorjev spodbudnih besedil, ki jih vsebuje ta knjiga. Napoleon Hill, Joseph Murphy, James Allen, Ralph Waldo Trine, Orson Marden in preostali spadajo v nekoliko starejšo generacijo motivacijskih govornikov in piscev literature za samopomoč, vendar so navdihnili pisce, ustvarjalce, izumitelje in druge, ki jih zagotovo poznate, na primer Louise L. Hay, Wayna W. Dyerja, Tonyja Robbinsona, Dalea Carnegieja, Henryja Forda, Thomasa Edisona, Normana Vincenta Peala, Deepaka Chopro, Stephena Coveyja.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek