Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Pustolovščine duše

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 x 19,5 cm
Strani:
163
Vezava:
14,90 
9789616861618
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja

Potovanja skozi fizične in duhovne razsežnosti

Branje te knjige nas prepriča, da obstaja nekaj več kot zgolj življenje, ki ga zaznavamo s svojimi petimi čutili.

Nekje med zanositvijo in rojstvom Duh vstopi v telo kot duša. Duša je utelešen Duh. Ne razmišljajte o sebi kot o te-lesu, ki ima dušo, ampak raje, da ste Duh, ki potrebuje telo. Duh prežema vse in je v vas, v vašem telesu.

Duša je enkratna osnova našega jaza in zavedanja, kdo smo. Prečkala je številne oceane življenj, izkušenj in izra-žanj bivanja. Polna je neskončnih ustvarjalnih možnosti, da se izraža v smeri lastnega razvoja in izraza.

Duša nosi vse spomine fizičnih izkušenj skozi eone časa in obstoja. A ko preidemo v Duhovna področja, je naše zavedanje odprto ne le za velikansko celotnost naše indi-vidualne duše, ampak tudi neizmernemu zavedanju Duha.

Smo večne duše, ki nimajo ne začetka ne konca, a ko smo utelešeni v tej fizični razsežnosti, se zavedamo le sedanjosti.

Ko telo umre, je »resnični jaz« še vedno v astralnem tele-su in se začne zavedati življenja zunaj fizičnega telesa na astralni ravni, kamor nas potegnejo zemeljska dejanja.

Knjiga nam odkriva izkušnje bližnje smrti, zunajtelesna doživetja, astralno projekcijo in videnje na daljavo, rein-karnacijo in spomine duše, kako duše živijo v fizičnem svetu, kako naj živimo, da je izpolnjeno življenje duše ... Pa tudi, kako dobimo vpoglede vase skozi meditacijo, ob zunajtelesnem doživetju, z razlagami tistih, ki so izkusili bližino smrti, z regresijo v prejšnja življenja ...

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek