Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Spominjanje sebe

Pot do ljubezni, ki ne obsoja

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 21 cm
Strani:
263
Vezava:
25,90 
9789619424834
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja
Danes na stotine in stotine knjig, ki so na voljo na tržišču, poziva bralce, naj razvijajo čuječnost, in jih opozarja, da se morajo »prebuditi« - kar je tudi cilj večine verskih in filozofskih tradicij. Vendar nova knjiga na to temo, ki jo je spisal Rdeči sokol, svetlobna leta štrli iz povprečja. V njej si lahko preberete podrobne in praktične nasvete, kako gotovo in brez kančka dvoma vemo, da smo prisotni in prebujeni - ne da bi morali seči po domišljiji, teoriji, misli ali laži. Avtor do potankosti razišče objektivne mehanizme za prejemanje povratnih informacij, ki so na voljo vsakemu, da more resnično, brez kančka dvoma in z vso gotovostjo odgovoriti na naslednji dve vprašanji: »Sem zdaj prebujen/-a? Kako to vem?» Bralci, ki so se pripravljeni iskreno pogledati v ogledalo, bodo ugotovili, kako zelo dragoceno je imeti pri odgovarjanju na obe vprašanji pri roki takšno pomoč, ki ti spreminja življenje. V poglavjih je govora o različnih stvareh, ki pa vendar skupaj tvorijo celoto, tja od Pomahanja samovšečnosti v slovo in Kaje Sadhane ali modrosti telesa do Ločitvene stiske.
Ta čudovit priročnik je dodatek k avtorjevi prejšnji prodajni uspešnici Opazovanje sebe: Prebujanje zavedanja. Rdeči sokol jasno pove, da je spominjanje sebe le ena polovica temeljne duhovne prakse, imenovane spominjanje/opazovanje sebe.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki