Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Spoznajte svoje energetsko magnetno polje

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 20 cm
Strani:
127
Vezava:
21,00 
9789612796136
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja
V tej knjigi, ki jo je prvotno napisla medicinska sestra in jo je avtor kasneje dopolnil in nekoliko predelal, je predstavljena teorija zdravljenja, ki je nova le po tem, da je bila posodobljena za današnjo rabo. V resnici pa je stara toliko, kot ta svet.
Pri njegovem načinu zdravljenja gre pravzaprav za izgubljeno umetnost. Ali ni že v Bibliji napisano, da so v starodavnih časih nekateri ljudje razumeli in uporabljali modrost zdravljenja s polaganjem rok? In zdi se, da je bilo ravno polaganje rok način prenosa človeške energije, nekaj podobnega, kot je opisanega v tej knjigi. To je bila nekdaj vsakdanja in splošno sprejeta praksa zdravljenja. Nanjo ljudje gledajo kot na čudež le zaradi skozi stoletja izgubljenega znanja in poznavanja načinov njene uporabe. Vedenje in moč je bilo medtem treba namenoma ohraniti izven dosega ljudi, a so si jo prisvojili izbranci z namenom, da bi ohranili nadzor nad ljudskimi množicami.
In v tej knjigi to starodavno modrost zdravljenja lahko spoznate na nov, za mnoge nenavaden način. Avtor pri razlagah svojega dela uporablja izrazoslovje, ki ga sicer uporabljamo v mehaniki in elektriki, a učinki zdravljenja so vendarle tisti, ki njegovo delo prikažejo v povsem novi in moderni luči. Skozi primere ozdravitve bolnikov, ki so podrobno opisani v tej knjigi, se lahko o tem tudi sami prepričate.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek