Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Vetrni zvon Woodstock Pocket Chakra Chime - Žepni čakra zvon PC7

19,50 
028375208814
Na zalogi
+
Dodaj v seznam želja
Natančno uglašeni Woodstock vetrni zvon iz serije čakra zvonov

Dolžina: 29,90 cm
Material: les s črnim premazom, 4 srebrno polirane aluminijaste cevi, 7 kamnov za 7 čaker. Ta zvonec je zasnovan tako, da so kamenčki nanizani na vrvico na kateri visi.

Vzdrževanje Woodstock vetrnih zvonov: vsak delček Woodstock zvonov je zaščiten pred vremenskimi vplivi. Sčasoma pa se te zaščitne plasti vseeno obrabijo. Da bi vas Woodstokovi zvonovi razveseljevali dolga leta, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:

Občasno na lesene dele s čisto krpico nanesite tanek sloj danskega olja ali limoninega olja. Redno oljenje bo pomagalo zaščititi les in upočasniti naravni proces staranja.

Cevi Woodstock zvonov so narejene iz aluminija, ki ne bo zarjavel, tudi če bo izpostavljen različnim naravnim elementom. Pa vendar bo sčasoma nekoliko spremenil barvo, če ga boste obesili ven na prosto. Naj vas to ne skrbi, saj to ne bo vplivalo na čudovite zvoke vaših zvonov. Če je potrebno, uporabite blago milnico in vodo (ali penečo, neabrazivno čistilo) in očistite cevi. Uporabite lahko tudi zelo fino jekleno volno (štev.00) in zloščite aluminijaste cevi.

Poslušajte:

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek