Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ALKALIZIRAJTE SE V PRAKSI

Language:
Published:
12,95 
In stock
9789619304525
+
Add to wish list
V zadnjih letih raziskovalci z vsega sveta veliko govorijo o pomembnosti kislo-bazičnega ravnotežja. Ko se telo nahaja v pH ravnotežju, ste deležni izvrstnega zdravja. Ko telo ne deluje pravilno, se začne razvijati bolezen, kar povzroči različne težave – od zmanjševanja kostne mase do prezgodnjega staranja in drugih tegob. Ključ za zdravo pH se skriva v pravilni prehrani, toda dolga časa smo v prehranskih vodnikih zaman iskali obširne sezname jedi in živil. Vsaj do zdaj.


Kislinsko-bazični prehranski vodnik je nepogrešljiv priročnik za vse ljudi, ki želijo popestriti izbor svoje prehrane. V prvem delu knjige si lahko preberete pojasnila, kako prehrana vpliva na kislo-bazično okolje telesa. V nadaljevanju sledi seznam na desetine jedi in živil ter njihove kislo-bazične učinke. V seznam niso vključena le posamična živila, kot so sadje in zelenjava, ampak tudi priljubljene kombinacije živil in celo hitra prehrana, kot so hamburgerji in francoski krompirček. Ne le, da boste tako izvedeli, ali je določeno živilo kislo ali bazično; hkrati se boste tudi poučili, v kolikšni meri to živilo vpliva na telo. Pri izbiri jedi in živil, ki so za vas najbolj primerne, vas bodo vodile tudi poučne priloge.
Kislo-bazični prehranski vodnik je prva knjiga te vrste, s pomočjo katere boste doma, v restavracijah in drugod vedno znali sestaviti jedilnik, ki bo koristil vašemu zdravju in zadostil vašim prehranskim ciljem.

No posts found

Write a review