Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ANTROPOZOFSKA MEDICINA

Language:
Published:
8,70 
Out-of-stock
9789619019955

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Vidimo, da bolezen prinese novo zdravje in ne tistega, ki smo ga imeli pred njo. Vse to kaže, da bolezni ni smiselno preprečevati. Kako pa je mogoče, da jo človek sam premaga, da sam ozdravi? To nas privede do spoznanja, da očitno nosimo sile ozdravljenja v sebi, kar lahko dobro opazujemo vsako jutro in zvečer. Nedvomno smo zvečer bolj bolni kot zjutraj. Če smo dobro spali, vemo, da nas je spanje naredilo bolj zdrave. Pri tem odkrijemo nekaj zelo zanimivega: procesi ozdravljenja tečejo ponoči močneje, imajo prednost. In ugotovimo lahko, da so tudi procesi rasti ponoči intenzivnejši kot čez dan. Vse, kar ima opraviti z izgradnjo in ozdravljenjem, je nakako vezano na noč in stanje človeka pri nočnem počitku. Nasprotno pa je podnevi, ko smo budni. Budnost je proces razgradnje. S tem, da smo budni, postajamo bolni. Budnost črpa zdravje podobno, kot nas spanje naredi bolj zdrave, kar je zanimivo dejstvo.

(odlomek iz knjige)

No posts found

Write a review