Astrološke napovedi za leto 2023

Knjiga Sončevih znamenj

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12,5 × 19,5 cm
Prevajalec:
Strani:
480
Vezava:
24,90 
Na zalogi
9789617115390
+
Dodaj na seznam želja
Ta knjiga prinaša astrologijo Sončevih znamenj za leto 2023. Vsako poglavje o posameznem znamenju v tej knjigi ima tri dele. V prvem razdelku boste našli opise njegovih splošnih lastnosti, skupaj z načinom vedenja, ki ga ponavadi izkazujete v različnih življenjskih razmerah – na primer glede odnosov, delovnih razmer ter ravnanja z denarjem in lastnino. V poglavju je tudi del, ki je namenjeno dobri stari zabavi, vključno s tem, kaj vas bo razveselilo in kako to uresničiti.

Drugi del vsakega poglavja ima naslov »Leto, ki je pred ...« za vsako znamenje. Ob upoštevanju gibanja počasi premikajočih se planetov (Jupitra, Saturna, Urana, Neptuna in Plutona), mrkov in drugih izjemnih nebesnih pojavov vam bo ta del predstavil širšo sliko leta – oziroma okvirne poteze tega, kaj lahko pričakujete, ne glede na to, kdo ste in kje ste, na splošno gledano.

Tretji razdelek vključuje mesečne napovedi, skupaj z ugodnimi in zahtevnimi dnevi, kar je v bistvu opozorilo, da boste pripravljeni na morebitne lahke in težavne čase.

Na koncu vsakega poglavja najdete Preglednico ugodnih dni, ki prinaša splošne informacije o najboljšem času za izvajanje določenih dejavnosti.

Upamo, da boste uživali v tej knjigi in da vam bo poznavanje astroloških energij leta 2023 pomagalo ustvariti leto, polno čudovitih spominov!

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki