Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 13%

Bližnjice do samozavesti

Author:
Cover:
Language:
List price: 22,91 
20,00 
You save: 2,91 € (13%)
In stock
9788611174075
+
Add to wish list
Samozavest je zaželena, a včasih neopredeljiva lastnost. V nas se naselijo dvomi, naša samopodoba se razblini in spraševati se začnemo o raznih vidikih življenja. Pri tem izgubimo stik z občutki in lastno vrednostjo. Osebna svetovalka Sarah Litvinoff opisuje, kako lahko po korakih pridemo do uspeha: premagamo ovire, opravimo s strahovi, se naučimo pozitivnega mišljenja, pridobimo več energije in se tako razvijemo v osebo, ki je zadovoljna in samozavestna..

Kako si pridobite samozavest: spremenite mišljenje, zaupajte svojim občutkom, izženite strahove iz preteklosti in si prizadevajte tako dolgo, da vam bo to tudi uspelo.

Kako uporabite samozavest: spremenite nedejavnost v dejavnost, izognite se pastem, ki vas spravljajo v slabo voljo, in okrepite občutke o lastni vrednosti.

Knjiga se posveča odnosom, vsakdanjim situacijam, krizam v različnih življenjskih obdobjih in zlasti dejavnostim, ki so potrebne, da novo pridobljeno samozavest tudi živimo, ne le razmišljamo o njej.

No posts found

Write a review