Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Čarobnica

Cover:
Language:
Published:
19,90 
In stock
9789619364666
+
Add to wish list

Pred vami je vznemirljiva zgodba o Maitreyi, mladem duhovniku, ki sreča skrivnostno dekle z imenom Čarobnica.

V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. V neobičajnih okoliščinah, ki jih ni moč nadzirati, Maitreya spozna vrednost užitka, ustvarjanja in seksualnosti. Primoran je spremeniti svoja načela in sprejeti znanja, ki bi jih do nedavnega brez razmišljanja zavrgel.

Zgodba Čarobnice se odvija v času pred več kot štiri tisoč leti, vendar je njen nauk aktualen tudi danes.

Zasnovana je na legendi o Šukri, planetu Veneri, kot jo tolmači jyotish (djotiš) – indijska astrologija.

Adrian Predrag Kezele s to knjigo nadaljuje niz del (Maitreya, Veličastni Saturn), skozi katere v obliki vznemirljivih zgodb, sodobnemu človeku približuje znanje in prakso uskajevanja z naravnimi ritmi s pomočjo starodavne modrosti jyotisha (djotiša).

"Ponujam ti pot do razsvetljanja, nagrajen z igro in zabavo. Da bi jo hodil, moraš spoznati užitek, vendar ga moraš znati umetiti na pravo mesto. On ne sme gospodariti s teboj amak ti z njim."

Moj blagoslov pomeni, da boš užival v materialnem obilju in da se bo vse, česar se boš dotaknil večkratno oplemenitilo; da bodo tvoje oči vedno videle le lepe stvari in ušesa slišala le dobro; da bodo tvoje roke ustvarjale, širile harmonijo in kar je najbolj pomembno, da boš spoznal najglobjo ljubezen in srečo.

No posts found

Write a review

Similar