Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 10%

CD ŠTIRJE LETNI ČASI 2

Author:
List price: 22,00 
19,80 
You save: 2,20 € (10%)
In stock
3830055390033
+
Add to wish list
Zgoščenka, druga zapovrstjo, s podnaslovom "Zvočna preja s svetimi pesmimi in glasbili ljudstev sveta", je bila tokrat posneta na jesenski ekvinokcij 22.9.2009.

VEDUN-ansambel za meditativno glasbo in transcendentalno izkušnjo zvoka s šamanskimi glasbili ljudstev sveta.

Zvočno- inicijacijsko obredovanje z glasbili ljudstev sveta za samozdravljenje in uglaševanje s kozmično zavestjo, darovano v času ekvinokcijev- enakonočij in sončnih obratov- solsticijev. Transcendentne zvoke pričujoče zgoščenke poslušajte v sproščenem, meditativnem stanju, brez zunanjih motenj. Nikakor ne kot zvočno kuliso! Najverjetneje bodo sledili raznovrstni učinki: od poglobljenega miru in nemira, ki odhaja, širjenja srčne čakre in pospešenega bitja srca... do joka in smeha in nenadnih vizij in zaznav. Zvok bo učinkoval vsaj nekaj dni po poslušanju. Pijte veliko tekočine za razstrupljanje. O morebitnih učinkih se posvetujte s svojim zvočnim terapevtom. Zvoke "Štirih letnih časov" jemljemo po potrebi za samozdravljenje in samorazvoj.

No posts found

Write a review

Similar