Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Čisto telo - jasne misli

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
266 strani
30,46 
Na zalogi
9789619617007
+
Dodaj na seznam želja

Dvajseto stoletje je prineslo izredne spremembe v tehnologiji in industriji. Naša telesa so se začela odzivati na nekaj novega v človekovi zgodovini: na stalen napad človekovih produktov, mamil, strupov in žarčenja.

Kaj je mogoče narediti, da glede na tako silno pregrado strupov in mamil, s katerimi se dnevno srečujemo, nekoga osvobodimo njihovih pogubnih učinkov?

L. Ron Hubbard je leta 1977, med raziskovanjem škodljivih učinkov mamil na duhovni razvoj osebe ugotovil, da mamilo LSD pušča ostanke v maščobnem tkivu uživalca in da imajo škodljive učinke še mesece in leta po zaužitvi mamila. Kasneje je svoje študije razširil še na ostala mamila in ostale zmesi. Tedaj je razvil in predal v uporabo čistilni (razstrupljevalni) postopek, ki je mogel zaneslivo zmanjšati ali odstraniti strupene kemikalije, akumulirane v maščobnih tkivih ljudi.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek