Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

DUHOVNI SVET PETA DIMENZIJA

Language:
Published:
78,00 
Out-of-stock
9789612455347

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Lado Mihael Florjančič ni bioenergetik in ni zdravilec, je pa duhovni priprošnjik za pomoč v stiskah in težavah.

Njegovo področje je duhovni svet in svet prasnovi ter iz tega izhajajoče duhovno stanje. V to področje spadajo dobra in zla duhovna bitja in bitja prasnovi. Duhovna bitja zla in zla bitja prasnovi najpogostajo napadajo in zasedajo človeka kot duhovno bitje in v njem povzročajo težave z zelo neprijetnimi bolezenskimi stanji in občutnimi posledicami.

Osnovno načelo Lada Mihaela Florjančiča je, da se bori proti vsem nevidnim duhovnim stanjem in bitjem sil zla. Vsega tega se ni naučil iz knjig pa tudi od nikoder ni ničesar prepisal. Vse je iz daru spoznanj. Tega daru se zaveda že od otroštva in ga vodi že skozi vse dosedanje življenje.

Avtorjevo poslanstvo je tudi to, da je svoje izkušnje pri delu z mnogimi ljudmi zapisal v knjigi in tako svoja spoznanja posredoval vsem, ki si želijo stopiti na duhovno pot.

Ker glavne težave ljudem povzročajo sile zla, so v knjigi podrobno in obsežno opisane predvsem vse prepoznane sile zla, in to zato, da bi se znali ljudje tem silam zla izogniti in zoperstaviti ter si tako olajšati težave, ki jih tarejo.

Knjiga duhovni svet pete dimenzije je še posebej zanimiva zato, ker predstavi duhovni svet na način, kakršnega do zdaj še nismo poznali. Mnogim se bodo ob njej odprla vrata nevidnega sveta pete dimenzije. Nevidno bo postalo vidno in prepoznavno, prebudilo se bo duhovno zavedanje in posledično duhovna rast.

No posts found

Write a review