Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Duhovni svet peta dimenzija

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
423 strani
78,00 
Na zalogi
9789612455347
+
Dodaj na seznam želja

Lado Mihael Florjančič ni bioenergetik in ni zdravilec, je pa duhovni priprošnjik za pomoč v stiskah in težavah.

Njegovo področje je duhovni svet in svet prasnovi ter iz tega izhajajoče duhovno stanje. V to področje spadajo dobra in zla duhovna bitja in bitja prasnovi. Duhovna bitja zla in zla bitja prasnovi najpogostajo napadajo in zasedajo človeka kot duhovno bitje in v njem povzročajo težave z zelo neprijetnimi bolezenskimi stanji in občutnimi posledicami.

Osnovno načelo Lada Mihaela Florjančiča je, da se bori proti vsem nevidnim duhovnim stanjem in bitjem sil zla. Vsega tega se ni naučil iz knjig pa tudi od nikoder ni ničesar prepisal. Vse je iz daru spoznanj. Tega daru se zaveda že od otroštva in ga vodi že skozi vse dosedanje življenje.

Avtorjevo poslanstvo je tudi to, da je svoje izkušnje pri delu z mnogimi ljudmi zapisal v knjigi in tako svoja spoznanja posredoval vsem, ki si želijo stopiti na duhovno pot.

Ker glavne težave ljudem povzročajo sile zla, so v knjigi podrobno in obsežno opisane predvsem vse prepoznane sile zla, in to zato, da bi se znali ljudje tem silam zla izogniti in zoperstaviti ter si tako olajšati težave, ki jih tarejo.

Knjiga duhovni svet pete dimenzije je še posebej zanimiva zato, ker predstavi duhovni svet na način, kakršnega do zdaj še nismo poznali. Mnogim se bodo ob njej odprla vrata nevidnega sveta pete dimenzije. Nevidno bo postalo vidno in prepoznavno, prebudilo se bo duhovno zavedanje in posledično duhovna rast.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek