Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Duša stare Evrope

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
23,00 
In stock
9789617060102
+
Add to wish list

Pred nami je izjemen duhovni, zgodovinski in ljubezenski roman. Doživimo ga lahko kot samostojno knjigo ali kot nadaljevanje knjige Vrnitev Boginje.  Skupaj s slednjo prinaša odgovore, ki jih naše duše iščejo že več kot 5000 let. Spomni nas, kako do miru, sodelovanja, povezovanja, jasnosti in bistva svojega bitja.

Zgodba se razvija skozi poglavja, ki nas izmenično vodijo iz sedanjosti v čas pred približno 6000 leti. V sedanjem času je glavna oseba Danijel, mlad študent zgodovine in arheologije. Rojen je v Šibeniku, blizu krajev, iz katerih izvira tako imenovana danilo-hvarska kultura. Dan in Zarja sta prebujena človeka. Spomnita se ljubezni, ki sta se ji razdajala že pred blizu 6000 leti.
Svoje življenje zdaj podarjata svetu, da se prebudi, da se začenja zavedati, da ni ›druge strani‹. Je samo ta, svetla, s svojimi sencami. In skupaj s to knjigo vabi, da ponesemo to informacijo in energijo svetlobe v naša življenja in v svet.

No posts found

Write a review

Similar