GLOBOKA RESNICA

Write a review
Author:
Cover:
Language:
Published:
31,90 
Out-of-stock
9789616769266
Knjiga o resnici, natančneje resnicah, o katerih se v šoli niste nikoli učili. O resnicah, ki se dotikajo samega bistva človekovega obstoja in izhajajo iz osnovnega vprašanja, ki si ga človeštvo zastavlja že dolgo – iz vprašanja Kdo smo?

Gregg Braden se občutljive tematike loteva z vidika skeptika, misleca, znanstvenika, poznavalca verstev in predvsem posameznika, ki se zaveda resnosti situacije v 21. stoletju, ki neposredno ogroža obstoj človeške vrste. Po njegovem mnenju časa za obotavljanje ni. Ukrepati je treba hitro!

Avtor v sedmih poglavjih knjige Globoka resnica bralca spodbuja k novemu načinu razmišljanja o odnosu do sveta. Za nekatere takšen način razmišljanja ne pomeni velike novosti. Mnogo ljudi je bilo namreč vzgojenih v družinah, ki so jim omogočile dostop do novih spoznanj o civilizaciji in življenju, s katerimi so lahko zapolnili prazne vrzeli v svojem duhovnem, verskem in zgodovinskem dojemanju sveta. Vsem, ki niso bili deležni takšne vzgoje, pa odkritja, v tej knjigi, odpirajo vrata do močnih, uporabnih novih načinov samospoznanja.


Ne glede na to, kaj verjamete, bo branje o dokazih, ki človeštvo silijo k premisleku o lastni identiteti, zgodovini in vzrokih za skorajšnji propad civilizacije, prav gotovo zanimivo.


V knjigi boste odkrili:

Arheološke dokaze, ki potrjujejo, da so se napredne civilizacije, ki so razpolagale z napredno tehnologijo, na Zemlji pojavile in vzcvetele bistveno prej, kot to določajo splošno sprejete domneve, po katerih naj bi prve civilizacije živele v obdobju pred 5.000 oziroma 5.500 leti.

Zakaj vojne, ki se odvijajo danes, izvirajo iz načina razmišljanja, razvitega zelo dolgo nazaj, in zakaj so vojne današnjega časa pravzaprav nadaljevanje starodavne bitke, v kateri nismo bili nikoli udeleženi.

Znanstveno izpeljane dokaze za prisotnost inteligentnega konstrukta kot osnove za človeško življenje.

Časovnico, ki prikazuje aktivacijo človekovega življenjskega koda v maternici, človekov prvi srčni utrip in pojav zavesti.

Prenovljeno časovnico starih civilizacij (in njihovo razporeditev v cikle zemeljskih vekov), ki na povsem nov način osmišlja krize današnjega časa in nam pomaga pri sprejemanju pomembnih odločitev.


Branje, ki vam bo zagotovo popestrilo prosti čas, ali pa vas bo celo navdušilo in spodbudilo k temeljitem razmisleku o lastni identiteti in identiteti človeštva ter o prihodnosti, ki morda ni tako svetla, kot bi si želeli. Knjiga za vse, ki se zavedajo, da je svet lahko boljši.

Pred našimi očmi se rojeva nov svet, hkrati pa se nevzdržen svet preteklosti bori za svoj obstanek. Oba svetova odsevata prepričanja, zaradi katerih sploh obstajata. Obstajata torej oba svetova – a ne za dolgo.

Vse, kar nas razdvaja – od terorizma, propadajočega gospodarstva in vojn do povsem osebnih prepričanj glede splava, odnosov in družine –, jasno odseva naš način razmišljanja o sebi in svetu. Agresivna narava teh uničevalnih sil je očiten pokazatelj potrebe po novem načinu dojemanja naših najpomembnejših odnosov do resničnosti.

Nova odkritja o našem izvoru, naši preteklosti in najgloblji koncepti našega obstoja so razlogi za premislek o tradicionalnih prepričanjih, ki določajo naš svet in naša življenja – prepričanja, ki izhajajo iz zmotnih domnev zastarele znanosti. Takšen premislek omogoča jasen vpogled v zakladnico odgovorov na zahtevne življenjske izzive.

O avtorju:
Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru eminentnega ameriškega časnika The New York Times, je pogost gost na mednarodnih konferencah o vlogi duhovnosti v tehnologiji. Tako v svojem knjižnem prvencu Prebujanje v točki nič (Awakening to Zero Point) kot tudi v pionirskem delu Hoja med svetovi (Walking Between the Worlds) in v kontroverznih mojstrovinah Učinek Izaije (The Isaiah Effect) in Božja šifra (The God Code) se Gregg Braden tudi tokrat odpravi onkraj tradicionalnih mej znanosti in duhovnosti, da bi na ta način odprl vrata našim največjim zmožnostim. Spoznajte, zakaj nas največje obdobje miru, sodelovanja in zdravljenja še čaka!

No reviews found

Similar

Related products