Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Japonske dišeče palčke Morning star Yuzu

3,90 
Out-of-stock
011391987160

Japonske dišeče palčke Morning star - YUZU – CITRUS
Vonj: svež
YUZU je japonski citrus, poznan tudi kot "japonska grenivka". Yuzu nima običajnega vonja grenivke ampak s podtonom mandarine, tangerine in bergamotke.
Vsebina škatlice: 50 palčk, dolžine 12cm, majhen keramični podstavek.


Morning Star so že nekaj desetletij najbolj priljubljene japonske dišeče palčke na zahodu. V tej liniji lahko raziskujete vonjave od tradicionalne sandalovine do sveže fige, eksotičnega lotosa, blage mimoze, japonskega citrusa yuzu, razkošne gardenije ali milega irisa.

Zaradi čudovitih dišav in visoko kakovostnih sestavin iz cvetličnih esenc in aromatičnih gozdov so kadila Morning Star poleg priljubljenosti, postala zaupanja vredna blagovna znamka po celem svetu. Na Danskem je l. 2004 agencija za varstvo okolja naredila raziskavo različnih kadil na danskem trgu in Morning star kadila so dosegla najboljše vrednosti v vseh meritvah.

Morning Star uporabljamo, ko želimo ustvariti sproščeno vzdušje za meditacijo, molitev, jogo ali prijetno vzdušje v našem domu.

Morning Star dišeče palčke v sredini nimajo lesenega jedra, kar pomeni, da med gorenjem ne oddajajo vonja po lesu temveč lahko uživamo v pravi esenci kadila.

Vsebina škatlice: 50 palčk, dolžine 12cm, majhen keramični podstavek.

No posts found

Write a review