Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 17%

Jej, moli, ljubi

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
List price: 10,90 
9,00 
You save: 1,90 € (17%)
Out-of-stock
9789610004776

Tridesetletna Liz ima vse: moža, hišo, kariero. Namesto sreče in zadovoljstva pa čuti le paniko in zmedenost. Loči se in zapade v depresijo. Zato naredi radikalen korak – da bi odkrila, kdo v resnici je, se odpravi na enoletno potovanje okoli sveta, popolnoma sama. V Italiji se predaja kulinaričnim užitkom, uči se italijanščine in se zredi za 12 najsrečnejših kilogramov v svojem življenju. V Indiji s strogo meditacijo doživi razsvetljenje. V Indoneziji išče svoj najvišji cilj: ravnovesje med posvetnim užitkom in božansko transcendenco. Tu najde novo pot … in počasi jo spet začne loviti sreča.

Roman Jej, moli, ljubi je ganljiva in zabavna odisejada o iskanju novega začetka. Zgodba bo ganila vsakogar, ki je kdaj hrepenel po spremembi v svojem življenju.
Elizabeth Gilbert je nagajiva, samoironična in brez dlake na jeziku.
Roman je navdušil bralce po vsem svetu. Tudi zvezdnice, kot so Meg Ryan, Minnie Driver, Julia Roberts in Elle MacPherson.
Roman o samoodkrivanju govori o tem, kaj se zgodi, ko vzameš odgovornost za svoje zadovoljstvo v lastne roke, in o pustolovščinah, ki jih doživi Liz, ker noče več živeti kot posnetek družbenih idealov.

ELIZABETH GILBERT (1969) je študirala v New Yorku, po študiju pa je veliko potovala po svetu. Je avtorica zbirke zgodb Pilgrims (finalist v izboru za nagrado PEN/Hemingway), romana Stern Men in The Last American Man (finalist za National Book Award in National Book Critics Circle Award). Kot novinarka je delala pri reviji GQ; njeno pisanje ji je prineslo tri nominacije za National Magazine Award. Po kratki zgodbi o letih, ko je delala kot natakarica, je bil posnet film Coyote Ugly. Roman Jej, moli, ljubi je bil doslej preveden v več kot 30 jezikov, po njem že snemajo film z Julio Roberts v glavni vlogi.

No posts found

Write a review

Similar