Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KAKO SE ZDRAVIMO Z MAGNETNIMI POLJI

Language:
Published:
21,90 
Out-of-stock
9789616005883

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Namesto z zdravili je mogoče doma z magnetnimi polji povsem brez stranskih posledic zdraviti več kot šestdeset obolenj, od visokega krvnega tlaka, alergij, žolčnih kamnov do bolezni zob. Zdravljenje z magnetnimi polji ni čudežen način zdravljenja, temveč je podporni ukrep, ki izvrstno dopolnjuje številne metode zdravljenja.
Magnetna terapija tudi ni "alternativna metoda zdravljenja", je pa alternativna tradicionalnemu razumevanju bolezni in medicini, ki se posveča izključno odpravljanju simptomov in pri tem pozablja na človeka. Zlasti za lajšanje tako imenovanih vsakdanjih zdravstvenih tegob človek pogosto ne potrebuje zdravil, temveč si lahko prav tako dobro, če ne celo bolje, pomaga z "mehkejšim" pristopom. In prav tu je zdravljenje z magnetnimi polji zelo pomembno.
Zdravljenje z magnetnimi polji še zdaleč ni modna muha. Nasprotno, zdravilno moč magnetov so poznali že v starem veku, v zadnjem času pa doživlja prerod kot najbrž noben drug način zdravljenja. Prav zato je zdravnik dr. Christian Thuile, specialist za zdravljenje z magnetnimi polji, za vsakdanjo rabo in za zdravnike napisal knjigo, ki jo imate v rokah.
Knjiga o zdravljenju z magneti bo mnogo ljudem pomagala olajšati zdravstvene težave, pripomogla bo k temu, da bo več milijonov protibolečinskih tablet ostalo neuporabljenih ter da bo število operacij in dni bolnišničnega zdravljenja preprosto nepotrebnih.
Le kaj je lahko še večja spodbuda, da preberemo in uporabljamo to knjigo, ki je priročnik za vsakdanjo uporabo te povsem nenevarne in v 50.000 poročilih o izkušnjah uporabe magnetne terapije potrjene metode zdravljenja.

No posts found

Write a review