KAKO SE ZDRAVIMO Z MAGNETNIMI POLJI

Write a review
Language:
Published:
21,90 
Out-of-stock
9789616005883
Namesto z zdravili je mogoče doma z magnetnimi polji povsem brez stranskih posledic zdraviti več kot šestdeset obolenj, od visokega krvnega tlaka, alergij, žolčnih kamnov do bolezni zob. Zdravljenje z magnetnimi polji ni čudežen način zdravljenja, temveč je podporni ukrep, ki izvrstno dopolnjuje številne metode zdravljenja.
Magnetna terapija tudi ni "alternativna metoda zdravljenja", je pa alternativna tradicionalnemu razumevanju bolezni in medicini, ki se posveča izključno odpravljanju simptomov in pri tem pozablja na človeka. Zlasti za lajšanje tako imenovanih vsakdanjih zdravstvenih tegob človek pogosto ne potrebuje zdravil, temveč si lahko prav tako dobro, če ne celo bolje, pomaga z "mehkejšim" pristopom. In prav tu je zdravljenje z magnetnimi polji zelo pomembno.
Zdravljenje z magnetnimi polji še zdaleč ni modna muha. Nasprotno, zdravilno moč magnetov so poznali že v starem veku, v zadnjem času pa doživlja prerod kot najbrž noben drug način zdravljenja. Prav zato je zdravnik dr. Christian Thuile, specialist za zdravljenje z magnetnimi polji, za vsakdanjo rabo in za zdravnike napisal knjigo, ki jo imate v rokah.
Knjiga o zdravljenju z magneti bo mnogo ljudem pomagala olajšati zdravstvene težave, pripomogla bo k temu, da bo več milijonov protibolečinskih tablet ostalo neuporabljenih ter da bo število operacij in dni bolnišničnega zdravljenja preprosto nepotrebnih.
Le kaj je lahko še večja spodbuda, da preberemo in uporabljamo to knjigo, ki je priročnik za vsakdanjo uporabo te povsem nenevarne in v 50.000 poročilih o izkušnjah uporabe magnetne terapije potrjene metode zdravljenja.

No reviews found

Related products