Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Magnezijevo olje Ultra z MSM Ancient minerals 100 ml

13,50 
In stock
091037574756
+
Add to wish list

Ancient Minerals magnezijevo olje Ultra z MSM-jem je blažja oblika originalnega magnezijevega olja, ki
vsebuje 50% koncentracijo magnezijevega klorida. Dodan je destilirani MSM (methylsulfonylmethane – OptiMSM®)
vrhunske kakovosti. To je naravna žveplena sestavina, ki ima povečuje absorbcijo magnezija v celice. Z vtiranjem v kožo tako hitro pride do delovanja.

Vsebina: neto 100 ml

Sestavine: voda, čisti Zechstein® magnezijev klorid (in minerali v sledeh), methylsulfonylmethane (MSM)

Način uporabe: v dlan si z razpršilko (1 do 3 x popršite) nanesite magnezijev klorid in ga dobro vtrite v kožo.  Vtrite ga v kožo nog, rok oziroma lokalno na tisti del telesa, ki potrebuje posebno pozornost. 

Zechstein® magnezij je zelo zaželjena oblika magnezijevega klorida in je ena izmed najbolj biološko razpoložljivih in lahko absorbljivih magnezijevih spojin v obeh - prehranskih in lokalnih aplikacijah. Original Zechstein ™ magnezijev klorid je najčistejši in najbolj nedotaknjen vir naravnega magnezijevega klorida na svetu, pridobljen je iz starega Zechstein morja (približno 1500-2000 m globoko v notranjosti zemlje), kjer je ostal izoliran pred vplivi zunanjih sil v zadnjih 250 milijonih let. 

Je izjemno čist magnezijev klorid za obnavljanje celičnih zalog magnezija. Prvotno in še vedno najbolj priljubljeno Ancient Minerals magnezijevo olje vsebuje zgolj surov, zelo koncentriran, ultra čisti magnezijev klorid in druge minerale v sledovih iz starodavnega Zechstein morskega dna v severni Evropi.

Magnezij je uradno priznan pri zdravljenju številnih kožnih obolenjih. Nemški sistem zdravstvenega varstva plačuje bolnikom za zdravljenje psoriaze potovanje do Mrtvega morja, saj vsebuje izjemno visoko raven magnezijeve soli. Nobenega dvoma ni, da telo potrebuje magnezij. Več sto biokemičnih procesov v našem telesu za pravilno delovanje potrebuje magnezij. Med drugim podpirata zdrav imunski sistem, ureja krvni tlak in metabolizem, poživlja cirkulacijo, pomaga pri odstranjevanju toksinov, lajša glavobole, mišične bolečine in krče, učinkovito sprošča mišice, zmanjšuje vnetja mišic in sklepov.  Magnezij je bistvenega pomena za dobro zdravje. Dandanes veliko ljudi iz živil, ki jih uživa, ne dobi dovolj magnezija, zaradi česar pride do kritičnega pomanjkanja magnezija.

Prednosti uporabe magnezijevega olja:
-    hitro se vpije v kožo
-    enostavna uporaba v priročnim sprejem
-    učinkovita metoda za dvig magnezijevega nivoja
-    ultra čist In zelo koncentriran.

No posts found

Write a review