Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

MIDVA

Language:
Published:
20,00 
In stock
9789612000035
+
Add to wish list
Romantična ljubezen je naš edinstven in najmogočnejši energijski sistem. Zasidrana je globoko v nas in se nam preprosto zgodi. Ne zaljubimo se sami hote nad tem nimamo oblasti. Kot ljubezenski napoj nas začasno omami, ujame mimo naše volje, spremeni tok našega življenja in videti je, kot da bi imelo nadčloveško intenzivnost, ki nas dviguje visoko nad običajno raven bivanja.

Robert A. Johnson, avtor uspešnic, ki so se dotaknile milijonov ljudi po vsem svetu, v tej knjigi razkriva splet mogočnih duševnih sil, ki delujejo v vseh nas, kadar doživljamo romantično ljubezen in zaljubljenost.

Romantična ljubezen ni le privlačnost med moškim in žensko, iskanje povezanosti z ljubljeno osebo, preprosto projiciranje neizpolnjenih potreb ali hrepenenja po nežnosti in varnosti iz otroštva, temveč s seboj prinaša neizmerno več. Je močna motivacijska sila z ogromnim razvojnim potencialom. Je gonilna sila, ki nas potiska, da naredimo združitev obeh velikih polov svoje človeške narave, svojih moških in ženskih energij v zaokroženo harmonično celoto. Romantična ljubezen nam ponuja veliko priložnost, da spoznamo najvišje in najresničnejše, ki živi v nas in zaradi katerega smo to, kar smo – enkratni posamezniki. Šele takrat, ko bomo spoznali lastno celovitost, bomo zagledali ljubezen v sebi, ki je v nas vrojena in jo bomo lahko posredovali naprej. Začeli bomo zares ljubiti in ljubljeno osebo brez zadržkov sprejemati v njeni edinstvenosti in globini.

Robert A. Johnson nas vodi skozi eno najlepših in najstarejših zgodb o razcvetu ljubezni med moškim in žensko, skozi mit o Tristanu in Izoldi. Ko bomo potovali s Tristanom in Izoldo, bomo z njima doživljali zgodbo vseh ljubimcev, ki so kdaj koli pili čudežno vino romantične ljubezni. Spoznavali bomo, od kod prihaja romantična ljubezen, kako je nastala in prišla v čutenje moškega in ženske. Učili se bomo zavestno živeti z njeno dinamično, magično energijo.

No posts found

Write a review

Similar