Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 53%

MOJ OČKA JE PRESTA

Author:
Language:
Published:
List price: 17,00 
8,00 
You save: 9,00 € (53%)
Out-of-stock
9789619182932

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
"Nika pravi, da je njena mama vrtnarica. Moj očka pa je včasih drevo!"

Raziščite jogo z Baronom Baptistom! Vsi položaji, predstavljeni v tej knjigi, so otroku prijazni in izjemno zabavni. Spremna zgodba pa razkriva tudi to, kako je joga povezana z vsakdanjim življenjem. Joga ne pomeni le tega, da se zapletamo v vozle in preste, temvec da raztezamo svoje misli in telo, da odkrivamo, kdo pravzaprav smo, in razvijamo lastne zmogljivosti - ob tem pa se tudi zabavamo.

Moj očka je presta je priročnik za najrazličnejše jogije vseh starosti in velikosti. Čeprav je zasnovan predvsem za skupno vadbo staršev in otrok, je enako primeren tudi za odrasle in mlade, ki ga bodo uporabljali samostojno.

Ne glede na to, kdo ste in kaj počnete, bo vadba joge v vaše življenje vnesla temeljito spremembo - zato se kar lotite branja in se začnite pretegovati!

No posts found

Write a review