Mojstri nove energije

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
137 strani
27,60 
Ni na zalogi
9789612695705

Knjiga je prišla med nas po tem, ko je doživela v Nemčiji že tretji ponatis. V njej so spoznanja, ki spodbujajo spremembo zavesti. Knjigo je napisal Geoffrey Hoppe, pravzaprav je v knjižno obliko pretočil sporočila Adamusa Saint-Germaina, profesorja, mojstra in učitelja Škrlatnega kroga, ki prinaša sporočila nove energije. Adamus je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogih utelešenjih in se je izražalo v raznolikih identitetah. Adamus je na Zemlji doživel številne dogodivščine: ko se je rodil na meji med današnjo Španijo in Portugalsko, je živel kot Saint Germain in je potoval po Evropi. Oklical se je za grofa; bil je svetovalec kraljev in kraljevskih družin, znan je bil tudi kot odličen alkimist. Izjemen je bil pri delu z energijo. Danes pa mu je všeč, če ga naslovimo s profesor Adamus.

S pomočjo vedenj profesorja Adamusa, zapisanih v knjigi Mojstri nove generacije, naj bi spoznali, kako lahko prebrodimo podzavestne blokade, rešimo družinske zaplete in premagamo druge družbene omejitve. Profesor Adamus sporoča ganljive besede vsem, ki iščejo globoka spoznanja in praktično pomoč duhovnega sveta, da bi v svojem življenju sprejeli Novo Zavest. Njegova sporočila zahtevajo od vsakega posameznika, da se sooči z lastno odgovornostjo in da sam osvetli svojo resničnost.

V knjigi je moč najti tudi osnovne informacije o skupini Crimson Circle ali Škrlatnem krogu, svetovnem združenju učiteljev nove energije, izkušenih metafizikih, zdravilcih in duhovnih svetovalcih iz več kot sto tridesetih držav.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje