Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Naravnik 2021

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
21 x 29.7 cm
Strani:
226
Vezava:
20,00 
Na zalogi
9772232384005
+
Dodaj na seznam želja
Naravnik je izjemen po tem, da povezuje človeka, kot nadnaravno duhovno bitje, z naravo. Po eni strani te spodbuja k duhovnemu prebujanju, po drugi strani pa tudi k razumevanju in spoštovanju naravnih zakonitosti.

Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju in tudi kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.

Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje vsakodnevne avtorjeve spodbude (DUHOVNA PREBUJEVALNICA), ki služijo povečanju prisebnosti.

Vključuje tudi podatke o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov in nekaterih drugih, za
vsakdanje življenje pomembnih astroloških in astronomskih informacijah.

Naravnik® 2021 prinaša oblikovno in praktično svežino in uporabniku zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Dimenzije so večje kot lansko leto (210x297mm), kar omogoča boljšo preglednost priročnika in tudi več prostora za dodatno pisanje.
Spiralna vezava omogoča lažje listati po straneh (226 strani), hkrati pa zlahka ostaneš na strani, kjer si končal z branjem.
Na datumskih straneh se zvrstita dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organizacijo, pregled časa.
Temu sta prilagojena tudi oblika in izgled notranjosti Naravnika, ki sta letos spet malce drugačna. Na koncu datumskih strani so NAVODILA ZA UPORABO.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek