Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Naravno gnojenje za zeliščni, sadni in okrasni vrt

Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13,5 x 19 cm
Strani:
91
Vezava:
1,90 
Ni na zalogi
9789616289825

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Dobro pognojena tla so osnova za razvoj zdravih in bujnih rastlin, vendar jih moramo nahraniti s primernimi snovmi. Žal še vedno prepogosto in čezmerno uporabljamo kemična, ljudem in okolju neprijazna, škodljiva gnojila, ki tla čez čas osiromašijo. naravna organska gnojila pa pospešujejo nastanek bogatega in vitalnega humusa, ki poveča količino pa tudi kakovost pridelka. V knjižici vam ponujamo veliko koristnih nasvetov in informacij, ki vam bodo pomagali, da boste ob spoštovanju narave in okolja ustvarili bogata in rodovitna tla.

Predlagani izdelki