Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

NEBESA ZDRAVIJO

Author:
Language:
Published:
27,89 
Out-of-stock
9789619304549

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Nebesa zdravijo - Vodnik za duhovno zdravljenje žalujočih in zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre


Knjiga Nebesa zdravijo je napisana po resničnih dogodkih iz življenja avtorice. V knjigi je opisana zgodba o težki preizkušnji, ko se mora avtorica soočiti z dejstvom, da je njeno mamo doletela zahrbtna bolezen. V njun ljubeč odnos vstopi rak, ki naznani začetek borbe za življenje, borbe, ki se konča z izgubo in srce parajočim žalovanjem.


To je zgodba, ki jo živi veliko ljudi. Knjiga je tudi priročnik za vse tiste, ki so nekoga izgubili. S posebnimi tehnikami, ki jih je s pomočjo svojih izkušenj razvila avtorica in ki so pomagale njej, bralec spozna nov način spopadanja z žalostjo in žalovanjem. V knjigi boste našli tudi poseben dnevnik in meditacije za pomoč pri izražanju žalosti in delu na občutkih, ki jih povzroči izguba. Avtorica bralcu približa tudi odgovor na vprašanje, ki si ga je postavil že vsak živeči na Zemlji: „Ali obstaja življenje po "smrti"?“ Z avtoričino osebno zgodbo in zgodbami drugih ljudi se Nebesa približajo Zemlji.Zadnji del knjige tvorijo odgovori iz nebes, odgovori, kako pomagati bolnim in žalujočim, in odgovori o večnosti življenja. Morda boste ravno v pričujoči knjigi našli način, kako se povezati z ljubljenimi preminulimi. To je knjiga, ki nudi uteho, daje upanje, nam približa duhovni svet in nam pokaže, da ljubezen nikoli ne umre.

No posts found

Write a review