Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Nebesa zdravijo

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
222 strani + CD
27,89 
Ni na zalogi
9789619304549

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Nebesa zdravijo - Vodnik za duhovno zdravljenje žalujočih in zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre


Knjiga Nebesa zdravijo je napisana po resničnih dogodkih iz življenja avtorice. V knjigi je opisana zgodba o težki preizkušnji, ko se mora avtorica soočiti z dejstvom, da je njeno mamo doletela zahrbtna bolezen. V njun ljubeč odnos vstopi rak, ki naznani začetek borbe za življenje, borbe, ki se konča z izgubo in srce parajočim žalovanjem.


To je zgodba, ki jo živi veliko ljudi. Knjiga je tudi priročnik za vse tiste, ki so nekoga izgubili. S posebnimi tehnikami, ki jih je s pomočjo svojih izkušenj razvila avtorica in ki so pomagale njej, bralec spozna nov način spopadanja z žalostjo in žalovanjem. V knjigi boste našli tudi poseben dnevnik in meditacije za pomoč pri izražanju žalosti in delu na občutkih, ki jih povzroči izguba. Avtorica bralcu približa tudi odgovor na vprašanje, ki si ga je postavil že vsak živeči na Zemlji: „Ali obstaja življenje po

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek