Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Neem olje - ekološko 500 ml

Proizvajalec:
21,80 
Na zalogi
6285866303906
+
Dodaj v seznam želja

100% hladno stiskano ekološko pridelano NEEMOVO OLJE, 500ml.
Za zunanjo uporabo, za živali, vrt, sadovnjak. Lahko ga nanesete neposredno na kožo, dodate nekaj kapljic šamponu, kremi za nego telesa itd. Deviški neem ima oreščkasto česnov vonj * Neemovo olje se prične strjevati pri oz. pod 21C. Posodo damo za nekaj minut v toplo vodo, da se olje utekočini * Samo za zunanjo uporabo. Ni za nosečnice.
Rok uporabe: v 6 mesecih po odprtju embalaže * Shranjevati na hladnem in ne neposredno na soncu. Shraniti otrokom nedosegljivo.
Uporaba za živali: Na rane ali razdražena področja ga nanašamo 1x ali 2x dnevno. Lahko ga dodajamo šamponom. Za odganjanje muh, bolh, klopov in pršic nanesite neposredno na grivo, na spodnji del vratu ali na rep. Za večje površine zmešajte 15 ml (eno žlico) neemovega olja ter eno pipeto emulzije. Poškropite ali nanesite z gobo po potrebi.
Uporaba na vrtu: Za močno, zdravo in boljšo rast pridelka lahko poškropite zemljo ali pa rastline. Zamešajte 5-10ml neemovega olja z nekaj kapljicami eko emulzije v 1 l vode. Prve 4 tedne uporabljajte vsak teden, potem mesečno.

Uporabno najmanj do datum označenega na embalaži. Po odprtju uporabiti v 6 mesecih.
Proizvajalec: Serendipity Herbals Ltd, EU
Uvoznik za Slovenijo: Ezoterika d.o.o., 01 585 24 06, www.om-ezoterika.com.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Sorodni izdelki

24286
3,60 
Zelo nežen ekološki emulgator za mešanje Neemovega olja in vode, primerno za vrt in živali. 30 ml
Na zalogi