Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ODGOVORI MI

Author:
Language:
Published:
21,00 
In stock
9789612000301
+
Add to wish list
Rosa, Michaele in Severio doživljajo pretresljive trenutke. Njihova življenska pot jih vodi v navidez nerazrešljive stiske, v katerih hrepeneče iščejo odgovore na velika vprašanja: Ali ljubezen resnično obstaja? In kako se kaže? Kaj je življenje? Luč in radost, ali trn v srcu? Nas Nekdo vodi ali smo sami? Je človek lahko močnejši od strahu? A vendar - pod površjem njihove krhkosti se oglasijo skrivne in neizmerne moči:

Toplina od znotraj, v srcu, te bo rešila, edina možna pot, ki jo je treba opraviti, nebo ni prazen prostor in dnevi ne brezishodna, zmedena žalost.
Tri, med seboj z nežno nitjo povezane zgodbe "Odgovori mi", "Pekel ne obstaja" in "Gozd v plamenih" so stkane v najnovejšo knjigo svetovno znane pisateljice Susanne Tamaro. Podobno kot knjigo "Pojdi, kamor te vodi srce", lahko tudi to delo označimo kot "veliki modri učbenik čutenja".
V teku je snemanje filma po drugi zgodbi "Pekel ne obstaja".

No posts found

Write a review

Similar