Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

POLJE - PO SLEDEH NEVIDINIH SIL V VESOLJU

Author:
Cover:
Language:
Published:
24,90 
Out-of-stock
9789616005487
Knjiga Polje odkriva nepriznane in potlačene znanstvene dosežke in delo njihovih avtorjev v zadnjih tridesetih letih. Vsi prezrti in 'zamolčani' znanstveniki so opravili številne brezhibne eksperimente in izhajajo iz najuglednejših ustanov: univerz v Prinstonu in Stanfordu ter najvišjih inštitutov v Nemčiji in Franciji. A ker so s svojimi odkritji omajali verodostojnost številnih doktrin, ki za srčiko sodobne znanosti veljajo za svete, se znanstvena srenja še sedaj otepa njihovih odkritij. Knjiga nam nazorno razodeva, da je treba znanost Newtona in Descartesa postaviti na pravo mesto, njun znanstevni pogled je presežen.
Izjemna odkritja, nastala vsaka za sebe, imajo skupno sporočilo: na naši najbolj temeljni strani smo živa bitja, vključno z ljudmi, skupki kvantne energije, ki nenehno izmenjuje informacije z neizčrpnim morjem energije. Žive stvari oddajajo šibko sevanje, kar je ključni vidik bioloških procesov. In od tod prihajajo neverjetne razlage za mnoge mejne fenomene, od delovanje metod komplementarne medicine in molitve do življenja po smrti.
Avtorica dokazuje, da smo na pragu znanstvene revolucije, ki je tako drzna in globoka kot Einsteinovo odkritje relativnosti. Velja prisluhniti in doumeti.

No posts found

Write a review