Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 25%

POSTANITE (MOČAN) MOŠKI, KAKRŠNEGA SI ŽELI VSAKA ŽENSKA

Author:
Language:
Published:
List price: 19,90 
15,00 
You save: 4,90 € (25%)
In stock
9789616769198
+
Add to wish list
Direktor inštituta Pamensky za raziskovanje medčloveških odnosov Arhey Pamensky je zapisal, da je Močan moški nujno branje za moške, ki navkljub vsemu vloženemu trudu ne žanjejo želenih uspehov in za vse ženske, ki si želijo odnosa s pravim moškim. Knjiga namreč osvetljuje temelje, na katerih je osnovano vsako zdravo razmerje.Česa si želijo ženske? Večno vprašanje, na katerega ni mogoče odgovoriti preprosto. Elliot Katz odgovarja: »Ženske si želijo močnega moškega!« Svojo trditev razvija, razlaga, ponazarja in dokazuje preko preproste življenjske zgodbe – pogovora med dedkom in vnukom, ki ga pestijo ljubezenske težave.


Vloga moškega v družbi in partnerskem odnosu je bila nekoč v naši družbi natančno določena, v zadnjih desetletjih in predvsem letih pa se je močno spremenila. Moč je še vedno visoko cenjena vrlina moškega, način izkazovanja moči pa ne ustreza več zastarelemu pojmovanju moškega kot brezkompromisne avtoritete, hišnega tirana ali nečutečega prinašalca hrane.


Moč, kakršno ženske pričakujejo od moškega, ni (nujno) telesna moč. Ženska od moškega pričakuje, da jo bo vodil kot kavalir, ne kot njen gospodar. Moški mora vedeti, kaj hoče, in poznati način za dosego svojih ciljev ter uresničitev svojih želja. Njegovi cilji morajo biti jasni, imeti mora jasen pregled nad okoliščinami, prevzeti mora odgovornost za svoje odločitve in dejanja, znati mora prisluhniti, opazovati, ravnati preudarno, biti mora previden z denarjem, marljiv, prizadeven, ljubeč, radodaren. Biti mora močan moški!


Dodana vrednost knjige je način, kako so napotki predstavljeni. Ne gre namreč za še enega v vrsti klasičnih priročnikov za samopomoč. Snov je podana na razumljiv način preko pogovora med dedkom in vnukom, s katerim se lahko poistoveti domala vsak odrasel moški. Knjiga kljub svoji preprostosti razkriva globoke skrivnosti prave moškosti. Biti pravi moški ni lahka naloga. S knjigo Močan moški bo ta zahtevna naloga veliko lažje obvladljiva. obvezno branje za vsakega odraslega moškega!

No posts found

Write a review