Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Poti k bogu

17,50 
Na zalogi
9799616342024
+
Dodaj v seznam želja

Končno smo dobili pregleden in natančen učbenik nauka Šri Satje Sai Babe, ki posamezne teme, kot so meditacija, nesebično služenje, mir, ljubezen, itd. obravnava v samostojnih poglavjih. Vsaka tema je podprta s številnimi citati iz del Satje Sai Babe.
Zaradi svojih čudežev, ljubezni in služenja, spoštovan po vsem svetu je postal Satya Sai Baba legenda današnjega časa. Nikoli v moderni zgodovini ni noben sveti človek tako globoko vstopil v življenje ljudi, ki v vseh krajih sveta iščejo Boga. Njegovo ime in sporočilo pomenita resnično obljubo nove dobe, ki se bo ustvarila v človekovem duhovnem zavedanju.
Knjiga "Poti k Bogu" vsebuje navdihujoče gradivo za študijske skupine. Zanimiva vprašanja in obsežno dodatno gradivo, navedeno ob koncu vsakega poglavja, pomagajo bralcu poglobljeno razumeti vsebino in so neprecenljive vrednosti tako za začetnike kot za poznavalce Babovega nauka.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek