Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Poti k bogu

17,50 
In stock
9799616342024
+
Add to wish list
Končno smo dobili pregleden in natančen učbenik nauka Šri Satje Sai Babe, ki posamezne teme, kot so meditacija, nesebično služenje, mir, ljubezen, itd. obravnava v samostojnih poglavjih. Vsaka tema je podprta s številnimi citati iz del Satje Sai Babe.
Zaradi svojih čudežev, ljubezni in služenja, spoštovan po vsem svetu je postal Satya Sai Baba legenda današnjega časa. Nikoli v moderni zgodovini ni noben sveti človek tako globoko vstopil v življenje ljudi, ki v vseh krajih sveta iščejo Boga. Njegovo ime in sporočilo pomenita resnično obljubo nove dobe, ki se bo ustvarila v človekovem duhovnem zavedanju.
Knjiga "Poti k Bogu" vsebuje navdihujoče gradivo za študijske skupine. Zanimiva vprašanja in obsežno dodatno gradivo, navedeno ob koncu vsakega poglavja, pomagajo bralcu poglobljeno razumeti vsebino in so neprecenljive vrednosti tako za začetnike kot za poznavalce Babovega nauka.

No posts found

Write a review

Similar