Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu
Prihranite 38%

Povezivanje sa Unutrašnjim Vodičem

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
12 x 16,5 cm
Prevajalec:
Strani:
95
Vezava:
Priporočena cena: 8,00 
5,00 
Prihranite: 3,00 € (38%)
Na zalogi
9788973484624
+
Dodaj na seznam želja

 Svako od nas ima vodiča na nematerijalnim ravnima postojanja, koji nas prati i usmerava u kritičnim trenucima života, pomaže duhovno i u vezi je s nama na više načina, intuitivno, telepatski, kroz snove, vizije i sl. Knjigu je pisala jedan od najpoznatijih vidovnjaka i medijuma današnjice, u kome je opisala vrste vodiča i načine za ostvarivanje kontakta sa ličnim vodičem radi materijalnog i duhovnog napretka. Vodiči nas poznaju bolje nego mi sami sebe, čitaju naše nesvesno. Meditacija i vežbe, trans, razgovori sa vodičima i primeri kontakata.

” Mi sastavljamo šemu našeg života uz pomoć prijatelja, pomagača i Saveta koji se sastoji od mudrih velikih učitelja, i svaki od njih nam pomaže da mapiramo našu svrhu. Posle toga naš vodič dolazi da uči sa nama i da nam pomogne koliko je to moguće. Nakon 68 godina provedenih sa mojim vodičem Fransin, iskreno mogu reći da je ona moj najdraži i najdragoceniji prijatelj. Da li sam se oduvek slagala sa njom? Apsolutno ne! Da li sam je testirala? Definitivno. Ali moram reći da je uglavnom u pravu, uprkos mojoj potrebi da se svađam sa njom.
Nadam se da će vam ova knjiga omogućiti da razumete vodiče – ove često tihe, sveprisutne, strpljive pomoćnike koji nemaju drugih zadataka osim da nas provedu kroz ovaj život na najbolji mogući način, i zatim da nam pomognu da se vratimo Kući Bogu. Smejem se svaki put kada pročitam odgovor vodiča dobro poznatog medijuma Artura Forda (Flečer) na pitanje da li bi voleo da ponovo radi to isto. Flečer je, bez oklevanja, odgovorio: „Nikada!“ Sigurna sam da se većina vodiča ovako oseća.”

 

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek