Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

PRAKTIČNO VRTNARJENJE

Author:
Language:
Published:
27,13 
Out-of-stock
9789619019924
Že več kot 50 let se Maria Thun ukvarja s svojimi enkratnimi raziskavami. Vse se je začelo čisto nedolžno. Knjižica Rudolfa Stainerja Praktično izoblikovanje umskih sposobnosti jo je spodbudila, da je pri biološko-dinamičnem delu z rastlinami začela opravljati poskuse. Sejati, saditi, presajati, oskrbovati, spravljati in konzervirati v času, ko vladajo ugodni kozmični impulzi - to je metoda Marie Thun.

Njeno vsakoletno knjižico Setveni koledar zdaj prevajajo v več kot 20 jezikov in je temeljna za delo z rastlinami po tej sonaravni metodi. Maria Thun je razvila nove poti smiselnega boja proti škodljivcem in boleznim. Daje nasvete, kako bodo jagode razvile najboljšo aromo, kako bo rezano cvetje ostalo dalj časa sveže, kako pridelamo najdaljši korenček in podobno. Nepogrešljiva knjiga o temeljih biološko-dinamične metode - prilagojena za potrebe vrtičkarjev - poroča o odličnih rezutlatih tega enkratnega raziskovalnega dela.

No posts found

Write a review