Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Prehajanje v zlato dobo leta 2032

Gospodarske, podnebne, politične in duhovne napovedi za cel svet

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13,50 x 20,50
Strani:
152
Vezava:
25,90 
Na zalogi
9789616769259
+
Dodaj na seznam želja

Obdobje prehoda do leta 2032 je osupljiva knjiga, ki dopolnjuje knjigo Prelomno leto 2012 in nadaljuje njeno zgodbo še v nadaljnjih dvajsetih letih prihodnosti. Diana Cooper podaja natančne podatke o spremembah na področju gospodarstva, politike, podnebja in zemeljskega površja. Najbolj vznemirljiva dela knjige sta njena predstavitev novih duhovnih energij, ki vstopajo v naš planet, in opis vplivov omenjenih energij na posamezna področja našega planeta oziroma na svet kot celoto.

V Obdobju prehoda do leta 2032 se avtorica na željo bralcev, ki so želeli natančnejše in podrobnejše napovedih za več svetovnih držav in tudi za vse ameriške zvezne države, podaja na raziskovanje prehodnega obdobja med letoma 2012 in 2032, ko naj bi se Zemlja dvignila na peto dimenzijo in se podala na pot nove zlate dobe. Diana Cooper se tudi poglobi v tiste napovedi iz knjige Prelomno leto 2012, ki so se zaradi našega nedelovanja že uresničile (potres v Haitiju ali pa poplave v avstralskem Queenslandu), podaja razloge za naravno prečiščevanje različnih območij in navaja, kaj vse nas še čaka, če v naslednjih dvajsetih letih ne bomo dovolj dvignili svoje ravni zavesti in na Zemljo vnašali dovolj svetlobe. Omenjene so seveda tudi tiste napovedi iz prejšnje knjige, ki jih je človeštvo uspelo preprečiti, pa tudi, katere države oziroma katere nadduše držav so že predčasno prepoznale pomen prečiščevanja stare karme, negativnih energij in strahov.

Zemlja je že prešla s tretje na četrto dimenzijo, do leta 2032 pa nas čaka nova zlata doba na peti dimenziji. Na dimenziji, kjer bomo med seboj sodelovali, si zaupali in ravnali v najvišje dobro vsega.

Prehodno obdobje je za razvoj Zemlje in našega univerzuma tako pomembno, da je dovoljenje za utelešenje dobilo kar sedem milijard duš. Tiste, ki se bodo od Zemlje naučile vse, kar potrebujejo, bodo odpotovale drugam, mnoge od njih pa se bodo po letu 2032 vrnile nazaj v duhovne sfere.

V knjigo je vključena časovnica, ki predstavlja pričakovane premike do leta 2032, ko bo Zemlja vstopila v območje frekvenc pete dimenzije.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki