Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

PROSOJNINE TAROT

Language:
Published:
14,90 
In stock
9788073702106
+
Add to wish list
PREDAJTE SE DOMIŠLJIJSKEMU SVETU SVOJIH NAJGLOBLJIH SANJ … kjer letajo metulji skozi z vzhajajočim soncem ozarjene jutranje meglice; kjer se veje bočijo preko lesketajočega se neba, kjer vile plešejo v vetru in gozdni duhovi pojejo v votlem hrastu. Potopite se v prosojne tančice svojih sanj – in se prebudite v resnico. V Prosojnine so vtkani azijski, keltski in domišljijski elementi, ki ustvarjajo unikaten slog umetnice Pui-Mun Law. Tarot, ki je zasnovan na klasičnem Rider-Waite-Smith tarotu, je umetnica prežela s podobami univerzalnih simbolov iz pravljic, mitov in kulturne dediščine z različnih delov sveta. Priloženi vodnik predstavi evokativne razlage pomena vsake karte. Večkrat nagrajena strokovnjakinja za tarot Barbara Moore v uvodu opiše osnove tarota, ki jim je dodala navodila za ra­zbiranja, polna uvidov, in praktične postavitve kart.

KAM VAS BODO POPELJALE SANJE - Zmaj s spiralno zavitim repom leti visoko nad smaragdnimi krošnjami gozda, skozi katere veter šepeče starodavne skrivnosti. Morske deklice lahkotno drsijo skozi vodne vrtince. Lisice z ognjeno rdečim kožuhom hitijo proti neskončnemu obzorju. Kot zvezde vodnice vas simboli iz sanj vodijo proti notranji svetlobi in resnici. Na straneh knjige Prosojnine Stephanie Pui-Mun Law oživi vsako karto z zgod­bo, ki razkriva simbolični pomen ča­robnih podob na njej. Barbara Moore dodatno obogati vaše doživljanje z razlago vsega, kar morate vedeti o tarotu, vključno z navodili za pomensko bogato razbira­nje kart in izbiro postavitev, ki najbolje ustrezajo vpra­šanjem vašega življenja.

No posts found

Write a review