Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

RAZVEZA ZAČETEK NOVEGA ŽIVLJENJA

Author:
Language:
Published:
25,00 
In stock
9789612000325
+
Add to wish list
Ta knjiga govori o celjenju, o doživetju, da se naše življenje, prav takrat, ko imamo občutek, da razpada, morda sploh prvič sestavlja.

Debbie Ford nam daje največje darilo: svojo odkritost. Tudi sama je šla skozi razvezo, zdržala je bolečino in jo uporabila kot enega najboljših učnih pripomočkov, ko se je globoko potopila v svojo izkušnjo in se dvignila iz nje prežeta z modrostjo. Ker to modrost deli z nami, je naše celjenje lahko veliko krajše, manj naporno in boleče, kot bi bilo sicer. Tako lahko znova najdemo sebe.
Ta knjiga vas vrača k vam samim.

Med razlago, ki jo odlično pojasni z zgledi iz svoje izkušnje in izkušenj ob razhajanju drugih ljudi, dela Debbie Ford nekaj najboljšega, kar svetovalec lahko stori: iz zapletenega naredi preprosto, težavno spremeni v lahko. Morda se pravkar razvezujete, razmišljate o razvezi, jo prebolevate ali pa svetujete komu, ki ima opraviti z njo. V vsakem primeru je to knjiga, ki vam bo služila do konca življenja.

Neal Donald Walsch

No posts found

Write a review