Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

REGRESIJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA

Language:
Published:
19,90 
Out-of-stock
9789616005968

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Zakaj trpimo? Brez razloga? Se nam »udarci usode« ali »naključja« zgodijo brez vsakega smisla? S pomočjo reinkarnacije, kot nam s številnimi primeri dokazuje knjiga, lahko na ta vprašanja jasno odgovorimo z ne, saj nam reinkarnacija smiselno pojasni pogosto boleče, težke situacije in navidezno nerešljive težave, s katerimi se spoprijemamo v življenju. Če jih dojamemo kot karmične posledice iz preteklosti in ne kot slabo voljo usode, hitro izgubijo pridevnik »kruto« ali »nepravično«.

V resnici ni »dobre« ali »slabe« karme. Karma je nevtralna; povrnjeno jo dobimo v kakovosti, v kateri smo jo »posejali«.

Knjiga temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami oziroma regresijsko terapijo. Avtor Jan Erik Sigdell je veliko izkušenj nabral prav med Slovenci, saj tu izvaja regresijsko terapijo že dolgo vrsto let.

Knjiga Regresija v prejšnja življenja je namenjena vsem ljudem, da bi jim regresijska terapija – pomagajo si lahko tudi brez terapevta, za to je avtor izdelal zgoščenko z istim naslovom – odpravila težavo, katere vzroki ponavadi izvirajo iz neprijetnega ali celo hudega doživetja v preteklem življenju. Pri tem najdemo karmični vzrok spet v dejanju, ki sega še dlje v preteklost. Ni redkost, da vzrok težave izvira tudi iz otroštva sedanjega življenja. Lepa in prijetna doživetja na srečo ne povzročajo težav.

V regresijah smo vedno znova soočeni s karmičnimi povezavami med bolečimi doživetji in predhodnim napačnim vedenjem, a vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni. In kar je najbolj pomembno: pogosto zdravilni. Velja za telo in dušo.

No posts found

Write a review