Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Sindrom hiatusne hernije

Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
222 strani, mehka vezava
16,90 
Ni na zalogi
9789619092224

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Dodaj na seznam želja

Vsaka kronična bolezen (če izvzamem poškodbe, kot so prometne nesreče, padce, rane itd.) je neposredna posledica prebavnih motenj.
Sindrom hiatusne hernije opisuje in ne izraža težav – je mati, ki težave rojeva.
Sčasoma te težave, ki se kažejo kot številna neravnovesja, rastejo in škodijo drugim sistemom v telesu. Še vedno me preseneča, da toliko uradnih, alopatskih in alternativnih zdravilcev obravnava ta smrtonosni sindrom tako neresno. Mišljenje, da lahko kakšno zdravilo ali prehransko dopolnilo odpravi to težavo v kratkem času, je zmotno. Odprava te težave zahteva čas in stalen pravilen pristop. Zelo malo telesnih bolezni se da odpraviti na hitro in z lahkoto. SHH je zelo nevaren, če mislite drugače, se motite.
Kar je še nevarneje, so kronična neravnovesja, ki jih sindrom hiatusne hernije prinaša.
Ta vodijo k vsem in vsaki bolezni, ki jo človeštvo pozna.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek