Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ŠKRLAT

Author:
Language:
Published:
29,00 
In stock
9789619273913
+
Add to wish list
Škrlat je priročnik za osebnostno rast. Vsebuje razlage in izjemno veliko metod, s katerimi si lahko pomagate občutiti to, kar zagovarja teorija. Skratka, teorijo pomaga spremeniti v prakso.

Je nekakšen trener, ki usmerja svojega varovanca. Saj ne, da boste ob prebranem že takoj na konju, ker je vendarle le priročnik, vodnik, navodilo, lahko pa za vas pomeni pomemben preobrat. Pomaga k jasnosti in razumevanju, vendar ničesar ne opravi namesto vas. Če hrepenite po jasnosti, ki vas vodi do tja, da začnete nekaj spreminjati, potem je to delo napisano za vas.

Ne pozabite pa, da je Škrlat nagajivi škrat duhovnega učenja, torej je njegova naloga tudi, da v vas dvigne prah, ki mu rečemo osebnost ali ego. Spodbudi vas, da ga prepoznate, vidite, spoznate in sprejmete. Ko se to zgodi, se vse drugo zasuče tako, da je dobro. Vse preostalo se zgodi zlahka.

No posts found

Write a review

Similar