Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Šri jantra 25 x 25 cm

54,00 
Na zalogi
10318
+
Dodaj v seznam želja

 Šri jantra je starodavni sveti vedski simbol in inštrument, ki se uporablja že tisočletja. Je najbolj univerzalna jantra in deluje kot naravna antena, ki privlači kozmično energijo. Uporablja se jo, da bi nam prinesla srečo, blagostanje, zdravje. Uporablja se tudi kot pripomoček pri meditaciji. Dr. Patrick Flanagan imenuje šri jantro 'kralja diagramov' in trdi da ima 70-krat večje energetsko delovanje od piramide. Njena izjemna moč izhaja iz natančne geometrije. V njej najdemo tudi zlati rez. Šri jantro po vastu načelih namestimo na severni ali severovzhodni del prostora ali zgradbe.

Izhaja iz hinduistične filozofije kašmirskega šivaizma in je pomemben simbol hinduistične tantre.Šri jantra je slika-diagram sestavljena iz devetih med sabo prepletajočih trikotnikov, ki tvorijo skupaj 43 manših trikotnikov s centralno točko bindu. Ta točka predstavlja točko med fizičnim in nemanifestiranim svetom.

 Šri jantra je vgravirana na bakreni plošči dimenzije 25 x 25 cm.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek

Predlagani izdelki