Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

Stres, kuga sodobnega časa

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
16,5 x 23 cm
Strani:
240
Vezava:
24,90 
Na zalogi
9789619434253
+
Dodaj v seznam želja
Knjiga je nastala po avtoričini dveletni bolezni, ko je za svoje nenavadne in nerazumljive bolezenske simptome iskala pojasnila in rešitve tako v nevroznanosti, medicini in psihologiji kot v komplementarnih, holističnih in alternativnih zdravilnih sistemih.
Zakaj čutimo bolečino kot pri zlomu, če zloma ni? Kaj se takrat dogaja v možganih? Kako se spopasti z bolečinskim sindromom? Zakaj se telo sesede v izčrpanost in si ne odpočije več? Zakaj telo hromi neprestana srčna aritmija, če je srčna mišica povsem zdrava? Je življenja za tem, ko se zrušijo kemični procesi v možganih, konec, ker je škoda nepopravljiva? Se je mogoče obnoviti? Je mogoče ponovno zaživeti? Kako se iz porušenega zdravja prebiti nazaj v življenje?
Oprla se je na izsledke najnovejših znanstvenih raziskav in vsebino preverjala na spletnih straneh ameriških in britanskih zdravstvenih in raziskovalnih ustanov, kot so klinika Mayo, Tehnološki inštitut Massachusettsa (MIT), Johns Hopkins Medicine, univerze Stanford, Harvard in Berkeley, Kalifornijski tehnološki inštitut idr.
Dvoma ni. Stres (pretres) je kot cunami. Za sabo pusti opustošenje. Kljub temu se je mogoče prenoviti. V knjigi so zbrane raznovrstne oblike samopomoči (prehrana, diete, zelišča in prehranski dodatki) ter preizkušene tehnike za fizično in psihično regeneracijo.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek