Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KARTE SVETNIKI IN ANGELI

Author:
Language:
Published:
22,00 
In stock
9789616649094
+
Add to wish list
Vsakič, ko potrebujete Božje vodstvo, se obrnite na svoje najljubše svetnike in angele. Prečudovite slike in ljubeče besede z orakeljskih kart vam odpirajo okno v nebesa. Sprejmite uteho svojih najljubših svetnikov kot so Frančišek, Katarina, Anton, Hildegarda, Terezija, Ivana Orleanska in Bernardka, ter mogočnih angelov in nadangelov. Karte ponujajo tudi vodstvo Boga, Svetega duha in Jezusa. Ne glede na to, ali ste komaj stopili na duhovno pot ali verujete že dlje časa, boste s pomočjo teh varnih in ljubečih sporočil s kart lažje razumeli, da vam je nebeška pomoč vedno pri roki, in da niste nikoli sami.

44 osupljivo ilustriranih kart, ki ponazarjajo Boga, Svetega duha, Jezusa, svetnike, nadangele in angele varuhe, vam ponuja odgovore in blage napotke. V knjižici, ki dopolnjuje karte, najdete pojasnila, kako prejeti vodstvo o sedanjosti in prihodnosti, kako pravilno razbirati prihodnost drugih ljudi, ter splošni pomen posamičnih sporočil na kartah.

No posts found

Write a review