Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KARTE TAROT ART NOVEAU

Author:
Language:
Published:
19,50 
Out-of-stock
9788865270288

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Naj 78 tarot kart, uprizorjenih s polno duha, lepote in miline, postane instrument napovedovanja prihodnosti. Karte z novimi stili in podobami so dodane k tistim, ki jih že imamo v domišljiji, zaradi česar ponovno odkrivamo duh oživitve dvajsetega stoletja.

Velikost kart je 66 x 120 mm.

Karte tarot so najbolj priljubljeni instrument za vedeževanje na svetu. Izvor prvih kart ni znan, mitos govori, da naj bi jih bili uporabljali že v starem Egiptu in še nazaj v Babilon in Atlantidi. Predvideva se, da so se metode uporabljale tudi že pred srednjim vekom, saj naj bi jih bile koristile tudi predhodne civilizacije. V Evropi so se karte pojavile prvič v 14. stoletju na območju Italije, kjer se še vedno proizvajajo v stilu klasične italijanske umetnosti.

Tarot obdajajo mnoge legende in miti. V času inkvizicije so izvor kart pripisovali hudiču osebno, kot to cerkev še vedno počne. Kljub prepovedi kart v tistem času so jih koristili veliki znanstveniki in plemiči, ki so tudi začeli razvijati svoje sisteme. Karte se v magiji ozko prilegajo k naukom hermetične Kabale, ki sloni na prerokbah iz Sumera in Atlantide, kakor koli, karte razgalijo višje in nižje skrivnosti vsakemu, ki je voljen verjeti v njihovo moč in ki si z nekaj vaje pridobi poznavanje kart. Karte so pomoč pri reševanju problemov in izjemen instrument za napovedovanje prihodnosti.

Ilustrator Antonella Castelli

No posts found

Write a review

Similar