Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Umetnost astrološkega predvidevanja

Author:
Cover:
Language:
25,00 
Out-of-stock
9789616892056

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

Veliko spodbudnih in poučnih astroloških knjig obstaja, zakaj je torej pričujoča knjiga nekaj posebnega? Njena izjemnost se kaže v praktični uporabnosti. Skozi vso knjigo je povsem jasno, da je avtorica izkušena astrologija, ki je tako s svetovalno prakso kot dolgoletnimi izkušnjami poučevanja združila dvoje, praktično znanje napovedovanja dogodkov in sposobnost predstaviti svoje znanje na razumljiv in uporaben način. Z veseljem berem njeno knjigo, se znova in znova vračam na določena področja in jo sem ter tja še vedno uporabljam ob študiju kart in napovedovanju. Priporočam jo vsem, ki se učite astrološke prognostike, tako kot tudi profesionalnim astrologom, saj je vir idej in spodbud za našo prakso.
(Profesionalna astrologinja Mihaela Malečkar Kogovšek)

No posts found

Write a review