Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

VOJNA ALI MIR Z BAKTERIJAMI?

Language:
Published:
25,00 
Out-of-stock
9789619269312
Kako lepo je verjeti, da so za vse bolezni krive male pošasti. Koncept zunanjega sovražnika je bil že od nekdaj dobičkonosen. Zaradi njega se ohranjajo vlade, vojna tehnologija in farmacija.

Nič nimamo proti antibiotikom, dezinfekcijskim sredstvom, čistilom... Veseli smo, da živimo v času, ko jih je na voljo veliko.

Težava z vsemi temi stvarmi je ravno v tem, da se ne zavedamo njihovega pomena in dragocenosti.

Z najmočnejšimi zdravili, ki jih imamo na voljo, ravnamo, kot, da bi bili bonboni. Kemična vojna proti hišnim bakterijam se je sprevrgla v samozastrupljanje širokih razsežnosti.

Nepremišljenost pri uporabi vseh snovi, s katerimi se borimo proti bakterijami, pa dobiva tudi razsežnosti nove velike nevarnosti za naše zdravje in zdravje planeta.

Njihova prekomerna uporaba je pripeljala do kožnih bolezni, vse večjih težav s prebavo, pandemije kandide, splošnega padca odpornosti ter pojava novih nevarnih in proti anibiotikom odpornih bakterij.

Namesto v slepo ulico, zapeljite v smer zdravja. Naučite se pametno uporabljati probiotike, naravne antibiotike in naravna sredstva za čiščenje in osebno nego. Vnetja premagajte z aromaterapijo, fitoterapijo, hidroterapijo in izbrano dieto.

Priročnik je dragocena zakladnica konkretnih in preverjenih napotkov, ki so jih zbrali v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave.

No posts found

Write a review