Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ZAPIS DUŠE

Author:
Language:
Published:
10,00 
Out-of-stock
9789616359443

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Hillmanova teorija želoda temelji na podmeni, da se vsako življenje oblikuje po posebni podobi, ki ga kliče k njegovi usodi, prav ogromen hrast zraste iz drobnega želoda, v katerem se skriva njegova usoda. Podaja osvobajajoče videnje otroških težav in se navdihujoče loteva tem, kot so usoda in fatalizem, značaj in vpliv družine, predvsem pa poklicanost – tista nevidna skrivnost v jedru slehernega življenja. »Potrebujemo svež pogled na pomen svojega življenja,« pravi avtor, »kajti v človeškem življenju je več, kot dopuščajo naše teorije o njem.«

James Hillman je psiholog, mednarodni predavatelj in avtor več kot dvajsetih knjig, vključno z Re-Visioning Psychology, Healing Fiction, The Dream and the Underworld in Inter Views. Kot jungovski analist in pobudnik pojungovske »arhetipske psihologije« je predaval na Sirakuški, Čikaški in Dallaški univerzi, kjer je soustanovil Dallaški inštitut za humanistiko in kulturo, ter na Univerzi Yale. Potem ko je trideset let živel v Evropi, se je naselil v Connecticutu.

No posts found

Write a review