Zdravje je v tebi

Kako sem s pomočjo starodavnih modrosti in najnovejših znanstvenih dognanj premagal največjo krizo v svojem življenju

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
15 x 22,7 cm
Strani:
232
Vezava:
29,70 
Na zalogi
9789612816469
+
Dodaj na seznam želja

'Ozdravljeni' Boris Vene nas spodbudno spomni, da je vse kar potrebujemo v nas samih.

Po treh diagnozah hude bolezni in popotnico, da mu je morda preostalo le še pol leta življenja, se je Boris Vene, sicer uspešen podjetnik, lotil iskanja morebitne rešitve. Ni se želel zgolj znebiti simptomov, temveč "postati tisto, kar so skušali simptomi prebuditi, spremeniti ali razviti v njem".

Podal se je na dolgo pot raziskovanja zavestnih in nezavednih zakoreninjenih prepričanj, zavzetih stališč, negativnih misli in podobnega. Med izlivanjem misli in čustev v svoj zvezek in s procesom lupljenja čebule, kot ga je poimenoval, je odmetaval vse, kar mu ni služilo. Sočasno je tudi razstrupljal telo in mu dovajal točno določeno hrano.

Razkril se mu je "novi Boris", ki ni bil obremenjen s strahovi, ni hlepel po pozornosti in ni potreboval založenega bančnega računa, da bi se počutil varnega in preskrbljenega. S kombinacijo najnovejših znanstvenih odkritij in pozabljenih znanj starodavne šole misterijev mu je uspelo popolnoma preoblikovati svojo osebnost. Ne le, da se je pozdravil in preživel, temveč je danes bolj radosten, sproščen, izpolnjen in srečen, kot je bil kadar koli prej.

Knjiga Zdravje je v nas natančno opisuje pot njegove notranje preobrazbe.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki