Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ZDRAVLJENJE KANDIDE

Author:
Language:
Published:
25,90 
Out-of-stock
9789616769419

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Preprost in učinkovit vodič Ann Boroch ponuja informacije in uporabne pripomočke, ki jih boste potrebovali, da boste v telesu ponovno vzpostavili ravnotežje. Našteti so tudi simptomi razraščanja kandide, ki so posebej opredeljeni glede na moške, ženske in otroke, avtorica podrobno – korak za korakom – opiše 90-dnevni program, s katerim boste premagali kandido, in priporočen razpored jemanja prehranskih dopolnil, ki jih poprej tudi predstavi. V delu najdemo lahko tudi okusne recepte in priporočeno hrano ter dva tedna poskusnih jedilnikov. Slednje je avtorica vključila, da boste razumeli, kako je prehranjevalni načrt, prilagojen kandidi, povsem izvedljiv in celo okusen kljub številnim omejitvam.


Knjiga vam ponuja splošne nasvete, katera živila telesu koristijo in ne pospešujejo razraščanja glivic in kateri hrani se je bolje izogniti, če želite biti, kar se da zdravi. Vedeti pa morate, da je vsak organizem drugačen. Nekateri imajo alergije ali so občutljivi na določene jedi, zato opazujte svoje telo in bodite pozorni na morebiten negativen odziv na katero od priporočil. Prisluhnite svojemu telesu. Sicer si boste na začetku želeli nezdrave hrane, saj je organizem poln toksinov, a sčasoma, ko se boste očistili, si bo telo naravno želelo hrane, ki je zanj dobra. Najhitrejše učinke boste opazili, če se boste 90 dni čim bolj držali avtoričinih nasvetov in navodil. Sprva vas bo morda presenetilo, kako korenite morajo biti spremembe prehranjevalnih navad in koliko prehranskih dopolnil morate uživati, a po prvem tednu, ko boste pričeli opažati spremembe in imeli več energije, boste laže in raje sledili 90-dnevnemu programu.

Čeprav je kandida v medicini poznana že 30 let, še vedno tako malo ljudi pozna nevarnosti razraščanja te sicer neškodljive kvasovke. Ob branju knjige, ki je nastala na podlagi osebne izkušnje avtorice Ann Boroch, je neizpodbitno čutiti avtoričin iskren in dobronamerni pristop. Bralcu predstavi težavo s strokovne plati in mu jo približa na razumljiv način, kar še dodatno nadgradi s programom, kako težavo odpraviti. 90-dnevni načrt je podrobno predstavljen, zato mu zlahka sledimo. Samo od nas pa je odvisno, če se bomo odločili in storili nekaj dobrega za svoje zdravje že danes.

No posts found

Write a review