Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KARTE ZDRAVLJENJE Z ANGELI

Author:
Language:
Published:
19,90 
In stock
9788073701680
+
Add to wish list
Karte Zdravljenje z angeli so čudoviti paket, v katerem je 44 orakeljskih kart. Vsaka karta je nekaj posebnega, saj imajo karte svojevrsten Viktorjanski slog oz so na njih slike angelov v stilu starih mojstrov. V kompletu s kartami je priložena knjižica, ki razlaga polni pomen vsakega sporočila, ki ga ima vsaka karta in vključuje sporočilo zdravljenja - za zdravljenje različnih življenjskih preizkušenj in izzivov s katerimi se soočamo v vsakodnevnem življenju.

Naučite se, kako se dela angelske readinge s kartami in se zabavajte s prijatelji in s svojo družino!


Priprava kart za “reading”: Ko dobite v roke nove karte, jih odprite, primite jih v svojo nedominantno roko, to je običajno leva roka, s pestjo desne roke udarite po kartah, tako jih očistite vseh energij. Nato preglejte celoten komplet kart eno po eno razprite jih v pahljačo, jih z podobami obrnite k sebi in si pahljačo položite na srce. V mislih prosite nadangele naj bodo branja s temi kartami vedno jasna in naj prinesejo blagoslove v vaše življenje. Lahko si izmislite svoj način blagoslova, pomembno je, da z njimi delate spoštljivo. Lahko jih zavijete v svileno ruto in jih postavite na posebno mesto v svoji sobi ali na oltarčku. Lahko potegnete samo eno karto za dan ali vprašate kdo vam lahko v določeni situaciji najbolj pomaga. Lahko potegnete tri karte za boljše razumevanje določene situacije.

Prepustite se intuiciji kako jih uporabljati in uživajte!

No posts found

Write a review